Victor Sarrucco

Deze genetische cocktail genaamd Victor heeft in Eindhoven al eens geprobeerd een opleiding te halen en lid te worden van een dispuut, echter was dit allebei niet gelukt. Dit is erg jammer want als hij zijn opleiding wel had gehaald en lid was geworden, dan hadden we Victor natuurlijk nooit gekend. Victor is zelf een oprichter van een dispuut in Eindhoven, maar aangezien hij na een jaar alweer weg is gegaan kun je zelf wel bedenken wat voor een dispuut dit is.

Door wat fysieke mankementen en een aangetast immuunsysteem is Victor wel eens weken niet te vinden in het dispuutsleven. Victor is vaak nergens in Maastricht te bekennen, tenzij hij de hele dag in zijn bed ligt, maar dan ziet niemand hem liggen. Als Victor er wel is dan bouwt hij graag een feestje, maar wel maar tot 01.00u. Want om 01.00u gaat er een interne wekker af en verlaat Victor abrupt het feestje zonder iets te melden bij de rest.

Op het eerste oog lijkt Victor een hele nette jongen: hemd, trui, leren puntschoenen, dure horloges en daarnaast golft hij ook nog eens. Ondanks dat hij zich als een 60-jarige kleedt, gaat hij de 60 nooit halen. Het is namelijk altijd al spannend of Victor zijn kater wel overleefd.