Thomas van Hees

Op de doorsnee donderdagochtend wordt Thomas wakker met een prima kater, zoals je van hem zou verwachten. Zodra hij zijn bedje uitkruipt begint zijn dagelijkse avontuur met het nerveuze ijsberen door zijn kamer met vragen als: Heb ik me gisteravond weer misdragen? En, aan wie moet ik deze keer mijn excuses aanbieden? De eerste vraag is bij Thomas een vrij retorische, maar de tweede blijft voor hem altijd even afwachten tot de voorafgaande avond hem is bezonken.

Deze technofanaat in hart en nieren luistert dag in dag uit naar hetzelfde herhalende deuntje om de complete chaos in zijn hoofd wat te verminderen. Helaas mag dit niet altijd baten, aangezien elke avond stappen met deze jongen weer leidt tot totale escalatie.

De impulsiviteit van Thomas gecombineerd met zijn gebrek aan ruggengraat gaat wellicht nog een keer zijn ondergang worden. Dit maakt het voor hem ook wel eens lastig om binnen de lijntjes te blijven. Desondanks doet deze casanova het goed bij de hertjes door zich te laten versieren in plaats van zelf initiatief te nemen.