Thijs Mulders

Thijs Mulders

Beter bekend als de babyface van de lichting. Deze jongen uit het oh zo mooie Beneden-leeuwen heeft na het behalen van zijn Gymnasium besloten om dit gat maar eens te verlaten en zich te begeven naar het prachtige studentenleven in Maastricht. Want zeg maar eerlijk wat heb je nou te zoeken in Beneden-Leeuwen? Hier stuur ik me dooie hond nog niet eens naartoe. Desalniettemin ben ik blij dat deze babyface in mijn lichting mag hebben.

 

Je zult merken dat Mulders op brakke ochtend, borrelavond of zelfs brakend in bed altijd een positief, gedreven en strijdlustige uitstraling heeft, wat zich ook kenmerkt. Hij is eerlijk en oprecht en zul je dan ook wel horen maar al met al een mooie lul. Weliswaar kan dit brakend bed monster het toch voor elkaar krijgen om een vrouwelijk schoon mee te nemen in zijn hoogslaper. Wat na een sloot bier toch verbazingwekkend kan zijn. Chapeau! 

 

Als je naar Mulders kijkt denk je al snel dat dit een introvert, rustig en je typical white boy is maar niks is minder waard als deze illustere pilsbaas eenmaal wat bier heeft verorbert veranderd Mulders in een meezingende, pils gietende Luciferiaan die met iedereen overweg kan. Ik ben trots op Mulders dat hij een nieuwe luciferiaan is en gaat het ver schoppen in de toekomst, mits dat hij de bed lakens schoonhoudt.