Thijs Mulders

Thijs staat bekend als dé feestganger van de lichting. Thijs komt uit het mooie Beneden-Leeuwen of ‘Lauwe’ waar hij dan ook enorm trots op is. Na zijn verhuizing vanuit Lauwe is Thijs ook helemaal klaar om Maastricht onveilig te maken en studeert deze labrat Biomedical Siences. Aangezien dat het hier in Maastricht bruist van de borrels, gezelligheid, chicks en vele goudgele rakkers zien we hem wel nog even plakken.

 

U zult merken dat Mulders op een brakke ochtend, borrelavond of gewoon door de wandelgangen van het dispuutshuis altijd een positief, gedreven en strijdlustige uitstraling heeft. Dat zijn dingen die Thijs ook kenmerken. Hij is eerlijk en direct. Gewoon lekker recht voor zijn raap! Bij Thijs kunt u altijd even zijn kamer inlopen. Of dit nu is om je ei kwijt te kunnen of gewoon om te ouwehoeren. De deur staat altijd bij hem open!

 

Als u naar Mulders kijkt denk u al snel dat dit een introverte en rustige gozer is, maar helaas is niks minder waar. Als deze illustere pilsbaas eenmaal wat bier op heeft veranderd Thijs in een meezingend, pils gietende Luciferiaan. Deze Luciferiaan kan met Jan en alleman overweg en niemand die hem tegenhoudt.