Olivier Cleijsen

Deze gladjakker afkomstig uit Grave is god mag weten hoe in Maastricht beland en hier altijd op zoek naar een lekkere goudgele rakker. Ietwat onbekend met het studentenleven in Maastricht begon de beste man feilloos aan het begin van “de mooiste jaren van zijn leven” in het altijd zonnige en gezellige zuiden. Zoals velen is Olivier bij Lucifer terecht gekomen via het prachtige dispuutshuis, waarna zoals de meesten hij meteen de charme en allure van Lucifer wist op te vangen.

 

De vader van Olivier vult een hoogstaande functie binnen de Nederlandse landmacht. Een man van gezag, discipline en uithoudingsvermogen. Niet om hem direct onder de bus te gooien, maar dit zijn niet de eerste eigenschappen die bij u op zullen komen wanneer u Olivier leert kennen. Olivier is meer een man van de regels zelf interpreteren en uitstellen tot het punt dat je je supervisor moet mailen om uitstel. Ondanks dit moet je hem wel nageven dat in de meeste gevallen het hem wel lukt om op deze manier al zijn dingen op een rijtje te krijgen. Is toch een kleine chapeau waard.

 

Zelf ziet Olivier zichzelf als een echte ladies man en vertelde vrij snel al met opgeheven schouders over zijn wilde veroveringen vanuit het thuisfront. Nou bestaat Grave uit een schamele inwoner of 12.000, waarvan ruim de helft boven de 50 is dus deze ‘veroveringen’ kunnen we denk ik beter afschuiven op dames die moesten roeien met de riemen die ze hadden. In de praktijk viel het allemaal toch vies tegen voor onze praatjesmaker, want na een avondje zuipen wordt Olivier alleen wakker met een partij koppijn en is een mooi vrouwmens nergens te bekennen. Voor je hem hiermee benadert pas wel op want mocht je toon hem niet aanstaan dan is onze macho naar eigen woorden: ‘je grootste nachtmerrie pik”.

 

Ondanks dit alles kun je Olivier het best beschrijven als een verdomd goede vent waarmee je gegarandeerd een goede avond kunt beleven. Op Olivier kunt u bouwen en in hem vindt u een kameraad voor het leven. Los en meegaand en altijd wel bereid om dan toch nog een biertje te doen. Ondanks dat hij geen legerman is als zijn vader is Olivier een echte Heer en niet klein te krijgen. Een ware aanwinst voor Lucifer voor nog jaren te komen.