Noud Alberts

Arnoldus  Martinus Joseph Alberts. Noud, zoals hij liever genoemd wordt, lult je je oren van je kop af. Het is ook niet gek dat deze Nijmeegse kletsmajoor al voor de INKOM een kijkje was komen nemen bij Lucifer. Na nachtenlang stalken en vele berichtjes is er toch maar besloten deze toekomstig dokter een keer uit te nodigen.  Toen hij zichzelf ook nog eens het dispuutshuis had binnen geluld zaten we pas echt aan hem vast. En zoals vele mensen zullen merken, zodra je in contact bent gekomen met Noud kom je niet meer van hem af.

Naarmate we Noud beter leerde kennen, kwamen we erachter dat hij vooral héél slim is, zo kan hij heel goed onder klusjes uitkomen. Zodra er actie ondernomen moest worden was Noud al gauw even snel een appje aan het versturen of moest hij een spuit zetten.

In het uitgaansleven is Noud een gezellige gozer die weet waar hij mee bezig, ofja totdat hij zijn vierde biertje op heeft, daarna gaat het al wel gauw mis. Dit resulteert vaak in ludieke acties en dat maakt zijn aanwezigheid niet alleen extra gezellig maar ook humoristisch. Ook is hij keeper van zijn hockeyelftal en gaat hij wekelijks naar de sportschool. Met al dat sporten hoopt Noud over een tijdje een goddelijk lichaam te hebben. Over Noud’s liefdesleven kunnen we kort zijn, hij is namelijk een zeer betrouwbare jongen die altijd zijn moeder boven iedere andere vrouw zal kiezen. Dit is te merken aan het aantal weekenden dat hij thuis bij haar door brengt. Op DDL zijn we er echter niet rouwig om, het is namelijk relaxter zónder Noud. Hij houdt er namelijk ook van om op iedereen te zeiken en als het ook maar even kan sancties te geven aan andere mensen. Gelukkig kan ik melden dat eigenlijk niemand het boeit als Noud gaat schreeuwen, met zo’n hoofd is het lastig serieus te worden genomen.

Ondanks zijn (poging tot) autoritair gedrag is het best wel een prima pikkebaas. Noud is altijd chill paraat en kan een avondje zuipen erg gezellig maken! Tot slot, het allerfijnste aan Noud is dat hij totaal geen concurrentie vormt op stap, al is het nog altijd de vraag of hij gewoon te lelijk is of te loyaal is naar zijn ‘vaste chick’.