Melvin Priest

Melvin, of beter gezegd Shmelvin, is afkomstig uit het ‘’mooie’’ Geldrop maar doet zijn uiterste best om het te laten lijken alsof hij uit Eindhoven komt. Wanneer je in de buurt bent van deze jonge god zal je dan ook zeker ongevraagd de uitslagen van de afgelopen paar PSV wedstrijden te horen krijgen, lekker boeiend. 

Mocht je na het zien van zijn gladde foto denken dat Melvin een hele luxe vent is die iedere dag gaat uiteten, dan heb je het goed mis. Deze jongen leeft namelijk prima op een frikandel speciaal op een dag. Ook zal je de opmerking “zullen we Mac bestellen” in de ochtend regelmatig aan horen op de donderdag. 

Een tip, zoek geen ruzie met deze kerel, niet omdat hij zo gevaarlijk is, maar omdat hij na één klein duwtje zijn schouder al uit de kom haalt, is ook zielig. 

Mocht je per ongeluk huisgenoot van Shmelvin worden, schrik dan niet wanneer je om 4 uur ‘s nachts wakker wordt omdat deze gast tering hard staat te zingen in de douche, de ene keer Mula B, de andere keer Frank Sinatra. Wat deze twee met elkaar te maken hebben, weet niemand. 

Naast al deze onzin is Melvin een goede gast waar je altijd op kan rekenen en altijd mee kan lachen, op een borrel, of bij de spoedeisende hulp, je maakt altijd wat mee met Shmelvin.