Contact

Heerendispuut Lucifer
Franquinetstraat 14a
6217 KV Maastricht

‚Äč

T: +31 (0)6 21 67 10 45
M: info@hdlucifer.nl

Bank: NL 56 RABO 0174.8167.15 t.n.v. HD Lucifer

Bestuur

Praeses: Lucas Brouwer
Quaestor: Lex Huppertz
Abactis: Victor Sarrucco

Studentencafé de Beurs

Samen met de disputen Hyperion, Pandora en Schanulleke beheren wij onze eigen kroeg. Met trots kunnen wij zeggen dat deze veel bezocht wordt door een groot deel van de studenten in Maastricht.

www.studentencafedebeurs.nl

Maks van Noort

Mits jij moeite moest doen om deze jongen goed op de foto te zien, wees dan niet getreurd, Maks is dun. Maar heb geen medelijden met hem, dun zijn heeft namelijk ook zijn voordelen: een prachtige ‘’modellen’’ carrière. Als je hem in de kroeg tegenkomt zullen zijn eerste woorden dan ook zijn: ‘’hallo ik ben maks, en ik ben model’’. Dat hij zich zo moet voorstellen is natuurlijk diep triest. Aan de meeste modellen kan je namelijk al direct zien dat ze model zijn. Dit in tegenstelling tot Maks.

Als je dan een tijdje met hem praat zal je er ook achter komen dat Adonis niet zo gek veel kan drinken. Na 3 biertjes zal de slankste jongen van het dispuut al helemaal de weg kwijt zijn. Hoe je erachter komt of hij zijn alcoholdrempel al heeft bereikt is niet zo lastig. Hij zal als een losgeslagen testosteron bom de kroeg doorlopen en elk meisje aanranden. En nee, dat werkt niet, ondanks zijn ‘’modellen’’ uiterlijk. Dan komt zijn Plan B in werking, zijn sicke dancemoves inzetten. Oh nee, die heeft Maxxx niet. En als je denkt dat het niet erger kan worden, dat kan wel degelijk. Maks heeft namelijk rood haar. Ja je leest het goed, hij is een ginger. Hoe deze knul met al zijn kwaliteiten alsnog zoveel vrouwelijke aandacht weet te bemachtigen is voor iedereen alsnog een raadsel.

Meestal volgen er nu een aantal positieve dingen, maar de harde waarheid is, die zijn er gewoon niet. Oke oke, hij kan degelijk koken.