Contact

Heerendispuut Lucifer
Franquinetstraat 14a
6217 KV Maastricht

‚Äč

T: +31 (0)6 21 67 10 45
M: info@hdlucifer.nl

Bank: NL 56 RABO 0174.8167.15 t.n.v. HD Lucifer

Bestuur

Praeses: Lucas Brouwer
Quaestor: Lex Huppertz
Abactis: Victor Sarrucco

Studentencafé de Beurs

Samen met de disputen Hyperion, Pandora en Schanulleke beheren wij onze eigen kroeg. Met trots kunnen wij zeggen dat deze veel bezocht wordt door een groot deel van de studenten in Maastricht.

www.studentencafedebeurs.nl

Lucas Brouwer

Deze hoogbegaafde, grofgebekte, niet tegen alcohol kunnende, lichtelijk arrogante Brabantse brunette is niet meer weg te denken uit Maastricht. Lucas heeft eindelijk het licht gezien! Waar hij eerst nog onder de duim zat is het nu tijd om het échte vrouwelijk schoon te gaan veroveren. 

 

Lucas studeert aan UCM en vindt het heerlijk om op zijn blote voetjes door de stad te paraderen. Bescheiden is deze Brabantse hunk zeker niet, voordat je hem beter leert kennen weet je al dat zijn cito score 550 was, zijn vader een A8 rijdt, zijn ouders in een gestoorde villa wonen en hoeveel cijfers zijn spaarrekening bevat. 'Geld daar praten we niet over, dat is er gewoon' !

 

Deze brabo houdt van het nachtleven, hij geniet wanneer hij feest en zal een lekkere Spa Goud nooit afwijzen.

 

Zijn golvende bruine lokken en sportieve torso trekken positieve aandacht bij het vrouwelijk schoon in Maastricht. Lucas is een jongen die altijd voor zijn maten klaar staat. Als je doorhebt hoe je al zijn gezeik en zelfingenomen gezwets kan negeren dan is Lucas top gezelschap! Wat een koning!