Contact

Heerendispuut Lucifer
Franquinetstraat 14a
6217 KV Maastricht

T: +31 (0)6 21 67 10 45
M: info@hdlucifer.nl

Bank: NL 56 RABO 0174.8167.15 t.n.v. HD Lucifer

Bestuur

Praeses: Lucas Brouwer
Quaestor: Lex Huppertz
Abactis: Victor Sarrucco

Studentencafé de Beurs

Samen met de disputen Hyperion, Pandora en Schanulleke beheren wij onze eigen kroeg. Met trots kunnen wij zeggen dat deze veel bezocht wordt door een groot deel van de studenten in Maastricht.

www.studentencafedebeurs.nl

Korak Specht

“Whoever tries to bring you down, is already below you.”


Één van de vele parels van onderschriften die je op de Instagram pagina van Korak kan vinden. Deze social media goeroe is niet alleen druk op insta, maar ook wanneer je zijn Snapchat een beetje in de gaten houdt zie je hoe een dag in het leven van deze baas eruit ziet.

Onze loco indo is een knappe, brede en gespierde gast, met een hartje van goud, een lever van staal en longen van teer. Hoe hard deze kickboxer overdag ook traint, des te harder helpt hij zichzelf dezelfde avond nog naar de klote. Bier, wijn, baco, gin tonic of jägerbombs bij Korak is het altijd feest en ondanks een gebrek aan ruggengraat, is deze man niet kapot te krijgen en staat hij week in en week uit tot in de vroege uurtjes in de stad.


Onze IB student houdt niet van stilzitten en zoekt de spanning altijd op. Of het nou gaat om kickboxen of om heerlijk in het zonnetje toeren op zijn motor, met Korak is er altijd wel iets te beleven.


Er lijkt ons dan ook geen betere manier om af te sluiten dan met een wijsheid van deze koning zelf.


“If your mind can conceive it and your heart can believe it, then you can achieve it.”