Koen Simons

Koen is een van de zoveelste Brabantse gelukszoekers. Hij is naar Maastricht gemigreerd om hier Gezondheidswetenschappen te studeren. 

Aan fitheid ontbreekt het de hunk uit Veghel in ieder geval niet. Een goede borrel is niet de enige plek waar je deze man kan vinden, met zijn 1m91 is hij vaak te vinden op menig basketbalveld. Een basketbalveld is echter niet de enige plek waar Koen kan scoren. Deze chachiboy weet wel hoe hij menig vrouwenhart in Maastricht sneller doet laten kloppen. 

Op een borrel met deze Maestro kom je er al snel achter dat zuipen geen probleem is. Meestal wordt er dan tijdens het eten al een fles Jägermeister open getrokken en kan het feest beginnen. Als je hem op zo een avond wil leren kennen, kun je dat maar beter zo vroeg mogelijk doen. Tegen het einde van de avond is Koen niet altijd meer aanspreekbaar. Wel kun je dan nog prima een staarwedstrijd houden. Tijdens zijn tijd hier in Maastricht is hij van plan de nieuwe Jamie Oliver te worden, maar voor nu moet ie het nog doen met makkelijke pasta’s en wokgerechten. 

Buiten alle gebreken die Koen met zich meebrengt is het wel een echte aanwinst voor het dispuut. Deze hunk uit Veghel staat altijd voor je klaar en kan (indien hij niet al te bezopen is) bij tijd en wijle juist advies geven.