Jesse Agricola

Jesse is een Amsterdammer in hart en nieren, dit is dan ook zeker te horen aan zijn accent. Zijn rode bos met krullen kleurt ook perfect bij zijn favoriete voetbalteam, Ajax. Voetbal zit in zijn bloed, bloedfanatiek is hij dat ook als het om de Amsterdamse voetbalclub gaat. Buiten het voetballen om zal je hem vast wel eens zien hardlopen door de stad, want ook daar is hij allesbehalve vies van.

Buiten zijn liefde voor sport houdt Jesse ook van een goed diner, een lekkere pasta gaat aan zijn neus niet voorbij. Als echte hotello is deze liefde voor eten (en drank) dan ook zeker niet gek. Zelfs op een ochtend waarbij je zo brak bent dat je het liefst een week geen alcohol meer aanraakt komt hij met uitspraken als: “gasten kom vanavond zuipen man, jullie zuipen niet eens stelletje laffe borrelaars”. Wanneer niemand er zin in heeft, sleurt Jesse je toch weer mee naar de kroeg. Na de kroeg mag het toch ook wat minder culinair, dan brengt hij namelijk maar al te graag een bezoekje aan zijn vrienden bij de ZamZam voor wat lekkere chicken strips.

Daar komt dan ook nog bij dat hij energie heeft voor tien of honderd, hij blijft maar razen die Jesse, in combinatie met wat alcohol vormt dit dan ook een baldadigheid die door niemand overtroffen wordt. Er gaan dan hoeveelheden naar binnen waar menig persoon van opkijkt, het is dan ook niet gek dat een avond zuipen vaak eindigt met Jesse op de achterbank van een taxi. De vraag die de volgende ochtend in zijn hoofd afspeelt is “heb ik me gister weer misdragen?” En het antwoord kan ik al geven, dit is namelijk 9 van de 10 keer ja, als het niet 10 van de 10 keer is.

S ’avonds een vent? S ’morgens absent, het komt wel eens voor dat Jesse na een lange en zware avond zuipen niet komt opdagen op de hotelschool. Echter wordt er dan wel altijd in alle rust een heerlijk ontbijtje gegeten (of besteld). Deze ochtend wordt dan opgevuld met het kijken van onzin op Youtube of natuurlijk Fifa.

Buiten dit alles is er natuurlijk ook een serieuze kant aan onze grote vriend. Zo werkt hij meerdere keren per week in de bediening bij ’t Wycker Cabinet. Heb je nog steeds geen genoeg van deze jongen na hem drie keer per week in de kroeg gezien te hebben, ga daar dan gerust langs zou ik zeggen.

Buiten al het bovenstaande blijft onze Jesse toch een extreem mooie pik om mee te chillen en te zuipen.