Jelle Tijdink

Dat er boerenknapen in Maastricht zijn weten we allemaal. Echter dat diezelfde boerknapen bij Lucifer zitten is iets erg ongeloofwaardig. Echter heeft elke lichting wel opvulling nodig en daarvoor was Jelle de perfecte kandidaat. Neuriënd kwam deze blije superboer naar het zuiden van ons mooie land waar hij bij Domus Disputatoris Lucifuga introk.

Jelle kan je erg gelukkig maken met bier. Daarbij bedoelen we natuurlijk niet rustig een biertje drinken, maar zoveel mogelijk bier in een zo’n korte tijd naar binnen gieten. Dat is zijn echte hobby. Het gevolg natuurlijk dat deze superboer een enorme loser wordt en niet meer van de grond te tillen is en af en toe staand in slaap kan vallen.

Studenten kunnen erg elitair doen tegenover tweederangs studenten (lees: Hbo’ers), echter is dit heel onnozel en nergens op gebaseerd. Tussen die cursisten zitten echt wel potentiele talenten die het ver zullen schoppen in de wereld. Zij halen al hun vakken, hoge punten, en zorgen dat ze altijd aanwezig zijn. Maar dit is niet Jelle, hij neemt graag zijn tijd, net als bij de vrouwen. Hij is namelijk alleen maar gewend dat er incest is binnen zijn eigen gehucht. Gelukkig is hij nu in Maastricht en zal deze kanjer helemaal opbloeien.

Al moeten we wel eerlijk zijn; de heer Tijdink heeft zijn zaken goed op orde. Hierbij moet wel gezegd worden dit niet alle zaken betreft. Als u dit leest met de achterliggende reden om op date te gaan met deze heer, dan moet ik u erop wijzen dat u de volgende uitspraak te horen zal krijgen: “stuur maar een tikkie.” Heer Tijdink heeft het namelijk erg zwaar aangezien hij geen stufi meer ontvangen kan na de nieuwe regeling van 2015.

We maken wel allemaal grappen over deze gefaalde superboer, echter hebben we er alle vertrouwen in dat hij op zijn voeten terecht komt en heel de wereld op zijn kop zet. Maar allereerst zal hij dat met Maastricht gaan doen.