Hyun Jansen

Hyun Bin Jansen is sinds 2018 lid van het Heerendispuut Lucifer. De oplettende lezer zal meteen opmerken dat de combinatie Hyun en Jansen vrij ongewoon is, maar dat komt doordat Hyun zelf ook een vrij ongewone kerel is.

Hyun Jansen is de verloren zoon van de almachtige leider Kim Jong Un. Dit kan je merken aan zijn gedrag, een echte baas. Zijn elitaire achtergrond is duidelijk terug te vinden in zijn absurd dure kledingsmaak. Hij krijgt het voor elkaar om smakken met geld uit te geven om er blits uit te zien, een nachtmerrie voor de gemiddelde student. Het is ook zeker niet vreemd dat deze pinda met geld kan smijten. Want als je langs de deuren gaat om abonnementen te verkopen en dan heb je naast een platte neus door alle deuren die dicht gesmeten worden ook nog wat geld over om maandelijks eerste klas te reizen in de burgerrups.

Hyun begrijpt de gang van zaken bij zijn studie International Business niet helemaal. Hyun gaat niet naar de verplichte tutorials, maar stort zich liever op de tijdrovende course assignments. Misschien komt dat doordat Hyun met zijn spleetogen niet de course manual kan lezen of door het feit dat hij de westerse autoriteiten niet erkent. Het is en blijft een groot raadsel.

Maar één ding is zeker: Hyun zijn grote liefde voor ‘SAMBUCAAA’. Op de gemiddelde woensdagavond hoor je dit tenminste drie keer door de beurs heen galmen waarna je een shotje van deze zoete troep onder je neus krijgt geduwd.