Eric-Jan Bezem

Eric-Jan Bezem, een man met zoveel bijnamen dat ook u er zelf een mag verzinnen. Een echte Hagenees die uiteindelijk toch zijn weg heeft gevonden naar het mooie Maastricht of hier gewoonweg verdwaald is, dat weten we bij Eric nog steeds niet. Dat hij hier een thuis heeft gevonden dat is zeker.

Een jaar geleden nog een jongen die de campus op kwam en nu een echte jongen nu die eruit is.
Dat Eric-Jan een van de vele HBO’ers van de lichting is staat vast.
Vandaar ook de opleiding Hotel Management School, maar dan International ‘’want dat is beter’’ zegt die met trots (en spijt in de stem). EJ is dan ook al vanaf kinds af aan een echte horecatijger, dus of je nou wilt of hij je een broodje maakt, een drankje maakt of je afwas doet. Eric is je man.

Ook in de kroeg Eric echt je man. Eentje waar je op een gegeven moment wel afstand van moet nemen. Of het de wilde ‘’danspasjes’’ zijn waarmee hij de dansvloer probeert te veroveren of de amicale praatjes. Voor Eric is drank gééén probleem.
Natuurlijk wel, de jongen die vaak niks meer weet van de avond, mocht hij de avond al af weten te maken. Mocht je hem kwijt zijn, zoek het dichtstbijzijnde bosje en wellicht vind je hem daar wel.

Naast het zuipen is Eric-Jan een man van velen kwaliteiten. We zijn echter wel nog flink opzoek naar wat deze kwaliteiten zijn. Het is in ieder geval een sportieve kerel met voetbal en tennis ervaring. Iemand waar je gezellig mee kan praten mits hij niet op zijn telefoon zit. Mocht je Eric-Jan nou tegenkomen, wees niet bang om een gesprek aan te gaan en deze man goed te leren kennen.