Dimitri Karymov

Cyka Blyat. Tijdens de inkom lopen er altijd veel kindjes mee met het Heerendispuut Lucifer die hopen dat ze uitgenodigd zullen worden voor de KMB. Behalve deze luie Rus, bij hem lag het allemaal net iets ingewikkelder. Tenminste voor hem, voor de rest was het al lang duidelijk dat deze Rus niks anders is dan alle anderen. Toch kreeg Dimi na lang vergaderen het voordeel van de twijfel. Iets waar, verrassend genoeg, nog niemand spijt van heeft gehad.

Het blijft ons tot op de dag van vandaag onduidelijk hoe deze jongen nou heet. Is het Dima, Dimi, T-dog, vegas of toch Димитрий? Wat we wel weten is dat Димитрий niet zonder wodka kan, als hij niet aan zijn dagelijkse hoeveelheid Russisch water komt, wordt hij erg chagrijnig. Toen T-dog net in Nederland kwam was het voor hem heel lastig om de taal onder controle te krijgen… En dat hoor je nu nog steeds. Kijk niet vreemd op als Dimi de lidwoorden “de, het en een” niet uit elkaar kan houden. Hij is en zal altijd een echte buitenlander blijven. Laat je niet voor de gek houden door zijn oude uiterlijk, Dimi is namelijk gewoon oud. Dimi is zelfs zo oud dat hij zijn grote idool Stalin nog om een handtekening heeft kunnen vragen.

Nadat Dimi zijn wekelijkse taal-ververscursus weer heeft gehad, kom je erachter dat hij toch best wel een gezellige vent is. Je moet wel voor hem oppassen dat hij je niet uitdaagt voor een potje squatten, want hij is de uitvinder van de term “squatting slavs”. Dat dimi erg gevaarlijk kan zijn werd duidelijk toen hij met twee blauwe ogen de kroeg binnen kwam lopen. Lees: gevaarlijk voor zichzelf. Die ogen had hij namelijk te danken aan een gevecht met de drankfles

Aan zijn stoppelbaardje kun je zien dat Dimitri niet heel actief is. Het liefst blijft hij in bed liggen en gaat hij niet naar de uni, hij mag immers toch 3 tutorials per blok missen.