Colin Bouman

Colin komt oorspronkelijk uit Veldhoven, maar is opgegroeid in het lokale dorpje genaamd Klimmen. Op het moment doet hij de opleiding International Business, echter is hij nooit op school te vinden. Dat hij liever met zijn gladde verkooppraatjes zijn geld verdient, is wel evident.

Wanneer hij niet wildvreemde mensen wat aan zit te smeren, zult u deze alcoholist vaak in de kroeg of op het terras vinden (zoals te zien op de bijgevoegde foto). Dit vaak ook meerdere keren per week, de hele nacht door, voordat hij de taxi belt om naar huis te gaan. Het zal u ook niks verbazen als hij dan tot een uurtje of 14.00 in bed blijft maffen. Vandaar Colins motto: ’s Avonds een vent, ’s Ochtends absent.

Verder is Colin ook enorm lui. Supermarkt op 150 meter afstand? Pakt hij gewoon de scooter. Een fiets heeft hij dan ook vanzelfsprekend niet.

Als u Colin een beetje leert kennen, zal het u vast niet ontgaan dat er op zijn eetgewoontes nog enige verbetering kan plaatsvinden. Waar anderen graag wat willen koken, ligt Colin zijn voorkeur bij Thuisbezorgd, of een diepvriespizza de oven in smijten. Dit wellicht omdat zijn kookkunsten net zo’n blamage zijn als zijn pogingen tot het vermijden van onnodige boetes.

Wanneer u met deze vlotte babbelaar een gesprek aangaat, neem dan al zijn opmerkingen met een korreltje zout. Hij houdt er namelijk van om het spelletje feit of fabel te spelen, hier zal uw algemene kennis, en scherpheid op de proef gesteld worden. En soms probeert hij u gewoon ronduit voor de gek te houden.

Mocht u ondanks al dit als dame het idee te hebben met deze jongen te gaan slapen, kijk dan eerst even of u urenlang naar het geluid van een luidruchtige stofzuiger, of kettingzaag kunt luisteren. Dit is namelijk het geluid wat geproduceerd wordt als Colin ligt te maffen. Zelf zult u in ieder geval weinig slapen met hem.

Dit allemaal is natuurlijk wel alleen van toepassing als het lukt om met Colin het bed in te duiken, want volgens hem liggen zijn standaarden heel hoog. Wij kunnen u verzekeren dat dit gebabbel is, dus probeer het vooral.

Ondanks dit alles, is Colin een hartstikke goeie gast, waar je altijd op kan rekenen. Hij staat altijd voor anderen klaar, en door zijn gezelligheid en grappige opmerkingen is hij geliefd binnen bijna heel Maastricht Dus mocht u hem ergens tegenkomen, schroom dan vooral niet om een (goed) gesprek met hem aan te gaan.