Christian Foudraine

Chris is een geboren Amerikaan, maar opgegroeid in het noorden van Limburg. Het prachtige Well, waar hij als enige kleurling erg gevreesd was. Zijn geboortejaren in Limburg uiten zich dan ook in een sterk Limburgs accent, wat in combinatie met zijn ADHD in een komische voorstelling resulteert.

Hij is zeker opvallend te noemen, met zijn aparte dansjes, spontane uitbarstingen van raprijmen en natuurlijke de welbekende “woordenkots”, waar ons Chrisje een heel woordenboek aan willekeurige woorden uitspuwt zonder dat deze enkel verband aan elkaar hebben.

Ook gaat hij door het leven als ‘’Zelfbenoemd fitnessbeest’’ omdat 1. Het feit dat hij menig sportschool onveilig maakt en 2. Omdat zo’n drie kwart van zijn duo verdwijnt in de zakken van ‘’MoBicep’’ en ‘’KossoNutrition’’

Dat van duo is een grapje, hij leent namelijk niks dat wil deze typische hotello nog benadrukken, ‘’Alles wordt gesubsidieerd door pappie’’ hoewel er nog wel bijverdiend wordt als buschauffeur.

Maar toch krijgt deze Luciferiaan het voor elkaar om iedere cent op te maken, misschien komt dit door de houding, ‘’Je moet het duurste kopen want dat is meestal het beste.’’ Of dit nou over Apple, Thuisbezorgd of Louter paardjes gaat, geld mag geen rol spelen.

Naast het feit dat deze Luciferiaan energie voor 3 heeft en voor 3 uit je trekt. Is hij door zijn enthousiasme, loyaliteit en doorzettingsvermogen een grote aanwinst voor het Heerendispuut Lucifer!