Bas Princen

Je zou niet zeggen dat de rechterkant van zijn onschuldige en toch agressieve kop erg actief is, maar toch kan deze jongen goed genieten van ontspannende muziek. Helaas voor de rest van het huis luistert Bas slechts raar ‘ontspannende’ gangster rap en country music. Je vraagt je af wat de link is tussen deze twee genres? Wij ook. Hierbij laten we ook even weten dat de linkerkant van die mooie kop ook niet altijd goed draait.

Wat voor toekomstige eetgroepjes misschien wel handig is om even te vermelden, is dat Bas het keer op keer voor elkaar krijgt om de aangeraden calorie-inname driemaal te overmeesteren. Dit beest uit Oss heeft natuurlijk wel energie nodig om zijn seksuele frustraties te uiten, dit maken we dan ook vaak zat mee waardoor menig meubilair sneuvelt.

Tot onze grote verbazing heeft Bas naast zijn super intensieve cursus toch nog ooit wat tijd over, deze tijd gebruikt hij om steeds weer een stapje dichterbij te komen bij zijn ideale summer body. Deze fitboy eet de helft van de week een maaltijdsalade of rijst met kip en broccoli, hoewel we allemaal weten dat dit met zijn ongezonde levensstijl totaal geen nut heeft.